Informatie: 06 44177123

banner atlas beveiliging

Object beveiliging

object2Wat heeft u nodig?

Bij objectbeveiliging bieden we u een totaalpakket. U wilt alles uit de kast halen. Perfecte receptie- en portiersdiensten, geruisloze visitatie, foutloze brand- en/of sluitronden en alarmcentralediensten.

Ook het preventief aanwezig zijn rondom uw object valt hieronder. En alles vormt één geheel en sluit naadloos op elkaar aan. Dat lukt uiteraard alleen met beveiligers die zeer ervaren en volledig op elkaar ingespeeld zijn. Bovendien zetten onze beveiligers graag een extra stapje om de opdracht helemaal naar uw wens te kunnen vervullen.

 

 

Taken
Onze mensen doen openings- en sluitrondes en controleren regelmatig op brand en andere onregelmatigheden. Alle voor het object vitale ruimtes checken ze. Wat kan van invloed zijn op de organisatie? Welke (in)directe schades en (beginnende) onregelmatigheden kunnen we preventief beperken?

Maar…
Ook het controleren van de toegang, het sleutelbeheer, het ontvangen/ registeren van bezoekers, het bedienen van de telefoon, brandmeldcentrale en het ontruimingspaneel horen erbij. En bij een calamiteit brengen ze vanzelfsprekend hun EHBO en BHV-diploma in praktijk. Daar kunt u op vertrouwen.

 

Erkenning

rijksoverheidAtlas beveiliging is erkend door het ministerie van Justitie onder het nummer ND 1885. Lees hier meer.

Contactgegevens

Zekeringsstraat 41 D, 1014 BV  Amsterdam 
06-44177123