Informatie: 06 44177123

banner atlas beveiliging

Hondenbewaking

Atlas Beveiliging - Hondenbewaking1U wilt een beveiliger met hond? Dat kan bij Atlas Beveiliging. Sterker nog, we hebben ons hierin gespecialiseerd. Atlas Beveiliging werkt uitsluitend met ervaren gecertificeerde combinaties. Alle testen van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging hebben ze met glans doorstaan

Preventieve werking
In onveilige situaties kan Atlas Beveiliging zorgen voor extra preventie door hondenbewaking in te zetten. Denk dan aan het beveiligen van bouwterreinen en objecten of bij massale evenementen en beurzen. Dankzij hun waakzame uitstraling, scherpe zintuigen en hun dierlijke instinct zijn de honden hier uitermate geschikt voor.

Teamwerk
Samen vormen de hondengeleider en z’n hond een professioneel en betrouwbaar duo dat onder alle omstandigheden de situatie onder controle houdt. Vaak gaat er al zoveel dreiging uit van de aanwezigheid van de hond, dat menig inbreker en/of kwaadwillende voortijdig afhaakt. U kunt er dus van verzekerd zijn dat een hondengeleider u rust en een gevoel van veiligheid geeft. Groot voordeel is dat u door de inzet van hondengeleiders minder beveiligingsmensen nodig heeft.

 

Erkenning

rijksoverheidAtlas beveiliging is erkend door het ministerie van Justitie onder het nummer ND 1885. Lees hier meer.

Contactgegevens

Zekeringsstraat 41 D, 1014 BV  Amsterdam 
06-44177123