Informatie: 06 44177123

banner atlas beveiliging

Beveiliging

Atlas Beveiliging beschermt u en uw bezittingen

Atlas Beveiliging is een justitieel erkende particuliere beveiligingsorganisatie dat 24 uur per dag klaar staat voor u en uw veiligheid. Atlas Beveiliging is erkend met het Keurmerk Beveiliging. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten beveiliging. Object beveiliging bijvoorbeeld, maar ook transportbeveiliging, mobiele surveillance, de hondenbewaking, receptie- en portiersdiensten, anti-kraak beveiliging, brand- en sluitrondes, kabelbewaking, toegangscontrole en nog veel meer. Atlas Beveiliging is altijd flexibel inzetbaar, ook voor ad hoc beveiliging.

Maatwerk en ad hoc in beveiliging via Atlas

Wij zorgen er iedere dag weer voor dat wij up-to-date zijn, de beveiligingswereld is nu eenmaal continu in beweging. Wij adviseren u graag in de juiste oplossingen als het gaat om veiligheid en brandveiligheid conform de wet- en regelgeving. Ook als u met spoed beveiliging nodig hebt, zoals bij een stroomstoring, een inbraak, een calamiteit of andere gebeurtenissen, staat Atlas Beveiliging voor u klaar.

Atlas Beveiliging zorgt voor een persoonlijke aanpak van uw beveiliging

Atlas Beveiliging beschermt optimaal en effectief. Zaken als calamiteitenpreventie, dienstverlening en algemene veiligheid worden door ons op hoog niveau verzorgd. Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak waarbij genoeg ruimte is voor uw inbreng. Beveiliging en veiligheid zijn immers geen standaard producten. Iedere keer weer dienen zij op de nieuwe situatie te worden afgeschermd.

Atlas Beveiliging heeft de beste beveiligers in huis

De beveiligingsbeambten van Atlas Beveiliging zijn ervaren mensen uit de praktijk, die precies weten wat er speelt op de werkvloer. Atlas Beveiliging heeft medewerkers die zelfs meer dan 20 jaar ervaring hebben in de beveiliging, bij politie en justitie. Sommigen hebben weer een militaire achtergrond. Onze mensen zijn ervaren, representatief, betrokken en integer. Zij zijn allen in het bezit van de veiligheidsopleidingen EHBO, BHV, AED en VCA.

Atlas Beveiliging is betaalbaar

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We komen graag eens bij u langs om uw wensen te bespreken.

Erkenning

rijksoverheidAtlas beveiliging is erkend door het ministerie van Justitie onder het nummer ND 1885. Lees hier meer.

Contactgegevens

  Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
06-44177123